Hafiz Safwan Thought That...

A thought of my self.."Be civil to all; sociable to many; familiar with few; friend to one; enemy to none." Benjamin Franklin

Pages

There was an error in this gadget

Kek Lapis Sarawak...

This is not a paid advertisement...This is my social responsibility to a friend of mine..


Kek Lapis Sarawak..
3-4 tahun lepas, bapak aku bawak balik dari sana beberapa roll kek.. bila tgk pada potongan2 kecik tu....rasa sayang sgt nak makan sebab sangat CANTIK!!!!!!!!!!!!

Masalahnya..bila dah berjaya masuk dalam mulut....Sangat Sedap sampai aku makan sambil tutup mata (sebab taknak terpesona ngan kecantikannya dan taknak susah2 pikir camner diorang leh susun kek tu satu2...pening...)

Sejak tahun lepas..member aku nih wat bisness nih..
Please refer here.

URL: http://www.keklapisasli-sarawak.blogspot.com/

Kalau sapa2 yang teringin tu leh arr try..antaranya 


1 people wrote something:

Salam...
my fren....
thanx a lot ya...
hihihi...btw, utk raya harap dapat place order plg lambat seminggu before puasa...
takut tak dapat order dah...
thanx for your support and du'a...

 
Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin