Hafiz Safwan Thought That...

A thought of my self.."Be civil to all; sociable to many; familiar with few; friend to one; enemy to none." Benjamin Franklin

Pages

There was an error in this gadget

Congratulations To All My Friends

Congratulation...all the sweat and tears had been paid off...clearly, there's one more ladder to success..don't think about it yet..think about what we have achieved lately..lay back and take a deep breath..pampered urself..then only we think about the next obstacle....

Finally...The Finale' of THE DROPOUT part 6...Alhamdulillah

I've viewed my result yesterday night.(Damn that old man...but thanks to him too..hihihihi)


I was sleeping when he called in. "Assalamualaikum, hang dok buat apa busu?",


Aku : Aku tengah tidoq nih..letih..balik dari kerja terus tidoq..awatnya..

Khalid: result hang brapa?

Aku: Result mana kluaq lagi..13hb laa cikun kata.

Khalid: Dah kluaq laa malam ni..Hang dapat Dekan, cikun bagitau


Aku bingkas bangun untuk melihat result..dub dab dub dab(bunyi jantung daa)

ALHAMDULILLAH...aku lepas semua 20 kredit dengan jayanya...


Serta merta terasa bahu nih macam terlepas satu bebanan..serta merta hidup aku rasa gembira yang aku takleh describe(last skali aku rasa lagu nih bila dapat 3.08 masa matrik sem 1 dulu)..aku sangat2 bersyukur..


3 tahun akhirnya aku berjaya habiskan diploma nih..3 tahun aku cuba nak pulihkan keyakinan mak bapak aku terhadap aku..3 tahun aku timba pengalaman dalam macam2 aktiviti kat penang nih...3 tahun yang penuh suka duka dan tawa ria...3 tahun yang sarat dengan kenangan...3 tahun akhirnya berakhir..


Sekejap saja rasa...rasa macam baru part4..hahaha..realitynya..aku terhutang budi pada ramai orang kat kampus nih..


realitinya..universiti yang aku kutuk2 dulu akhirnya di hatiku..UiTM Di Hatiku


Chapter hidup aku yang seterusnya aku bersambung di Shah Alam...

Insyaallah..


Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin