Hafiz Safwan Thought That...

A thought of my self.."Be civil to all; sociable to many; familiar with few; friend to one; enemy to none." Benjamin Franklin

Pages

There was an error in this gadget

Tadi aku jumpa Afdlin Shauki

Tadi aku jumpa Afdlin Shauki,

Aku jumpa dia kat Mc D seksyen 3 bersama-sama ngan krew penggambaran Iklan Mc D. Bersama-sama aku ketika itu adalah Apeq, Sudin dan Cikun(tak caya tanya diorang). Kitorang makan sambil tgk Afdlin direct iklan tu secara live.

Actually boring jugak aku tgk sebab dia macam tak bergerak2 jer kat kerusi tu. Ada skrin TV kat depan dia, dia dok usha monitor tu sambil kuarkan arahan kat krew yang dok kat dalam Mc D melalui Woki-Toki(member aku kat penang dulu nih-Iliya MPP eja Walkie-Talkie camtuh).

Aku minat gak ngan lakonan2 dan filem arahan dia sebab ada banyak elemen yang boleh menaikkan semangat dan bermotivasi

Nak tegur(macam la dia kenal aku) dan nak mintak bergambar skalik..tapi muka dia tgh tensen jer aku tgk..macam ngantuk pun ada.

Aku tunggu dia bangun dari kerusi tu ..tapi macam tak bangun2 jer aku tgk.

One thing about celebrity, they looked bigger outside the television...And this valid to Mr Afdlin...

Lama aku tunggu untuk melihat Afdlin bangun dan berjalan di sekitar lokasi...namun dia masih di kerusi.

Sebelum kitorang balik, apeq sempat kidnap kucing yang ada kat Mc D tu, kucing tu agak comel(kata Apeq)..Kucing tu takder tag dan nampak macam menderita tak cukup makan...Sampai kat umah jer dia kasik nama Choki..Sempena Afdlin SHAUKI dan kerana kaler bulunya yang agak cokelat2.

3 people wrote something:

hahaha...
aku still tak ble bayang ape akan jadi kalau ko langgar divider time kalut kucing tu menggelupur dlm kete tadi... sorry bro... aku mmg pantang jumpe kucing terbiar, inikan pulak yg cantik

 

hehe...saja tumpang lalu...nak dengar cerita kucing sebenarnya...

 

apeq kasi kucing tue name loko.. leh la korg buli..

 
Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin